top of page
IMG_7433.jpg

Pris 2022

Uddevalla Kommuns
Folkhälsopris

Tilldelas Alternativ Aktivitet 2022.

Vi är tacksamma för att boende i vår hem-kommun uppmärksammar vår verksamhet och att kommunen anser att vi gör en stor skillnad för barn och ungdomar!

_DSC1075.jpg

Jönköping kommun 

-Annefrid Sjöman
Under sommarlovet 2021 hade vi på Jönköpings Kommun och Lizard Park den stora förmånen att få ha workshop i kroppskontroll lett av Mattias Hoppe och Oskar Örn. Två framstående atleter tillika pedagoger. De gav ett flertal barn och ungdomar möjlighet att på många varierande, spännande och lustfyllda sätt utmanas i rörelseglädje. Workshopen var mycket uppskattad av både barn, ungdomar och vuxna. Att Mattias och Oskar också har en genomtänkt metodik och att workshopen styrs av glädjen till att röra på sig, utifrån sina egna förutsättningar, gör att denna workshopen passar ALLA! Deras holistiska tankesätt kring kropp, knopp, hälsa och rörelse ger också workshopen en ytterligare viktig dimension som ALLA medborgare skulle behöva få ta del av. En fantastiskt bra och viktig workshop, kort och gott!

A_A_rund_svart.png
Skärmavbild 2022-01-18 kl. 15.17.33.png
_DSC1062.jpg
A_A_rund_svart.png

Man-camp Breddaswakepark

 

-Daniel 
För mig personligen så tror jag att den mest värdefulla delen var utrymmet och stödet. Med utrymme menar jag både det fysiska utrymmet men även det tidsmässiga utrymmet. För mig var det viktigt att få komma till en fysisk plats som är långt från min vardag för att tillåta mig släppa allt och bara befinna mig där och sen bara att platsen är så otroligt rogivande och öppen, det gjorde direkt så att jag kände att jag kunde släppa ner axlarna. Sen uppskattade jag att inget kändes stressat eller hetsigt och att det verkligen fanns tid att prova saker och få befinna sig i de olika delarna. Det tror jag är något som är jätteviktigt för mig, att jag ska prova något nytt att jag behöver få vara en stund i mitt huvud med det. Men sen också för att jag inte ska fastna i huvudet så värderade jag stödet väldigt mycket. Både i form av de konkreta tipsen och guidningarna men även genom den otroligt vänliga stämningen mellan alla vi som var det gjorde så att jag kände ett stöd i gruppen.

_DSC0959.jpg
A_A_rund_svart.png

Företagare se hit!
Thomas Hagel

-Mattias och Oskar tog oss med på en resa då varje del av kroppen fick en ordentlig genomkörare utan att man tänkte på att det var träning eller jobbigt. Att få utmana kroppens gränser, förstå att den klarar av så mycket mer än vad man trott var taggande och väldigt roligt tillsammans med vänner man oftast tar en kaffe med. Att det var enkelt, billiga redskap och gick att göra i vanliga kläder sänkte ribban ordentligt för vad som krävs för flera dagars träningsvärk i muskler man inte visste att man hade. Workshopen gav på riktigt nya insikter och uppenbarelser som har förändrat mitt sätt att tänka träning och kroppsupplevelse.

 

R&D Manager North Trampoline

Kontakt
bottom of page