top of page
IMG_9045.jpeg

 Welcome to the biggest Parkour and Trampoline   Event of the year! 

 8-13 JULY 

 "En folkfest för både tävlande och åskådare" 

West Coast Playground Festival 2024

I juli 2024 exploderar Tjörnbro Arena av lekplats-aktörer, trampolintillverkare, luftkuddar och världens främsta Parkour-atleter som intar eventytan för att göra upp om vem som blir West Coast Playground Festivals första mästare!
I parkourens community viskas det om ett inofficiellt världsmästerskap och kring myndigheter så viskas det om ett nyanserat sätt att främja rörelseglädje på!

Med start på måndagen den 8 Juli finner vi 100 ungdomar som deltar på ett träningsläger med Sveriges och Världens bästa atleter. Deras familjer är välkomna att bo och njuta av vad den fantastiska Arenan har att erbjuda i övrigt.

11-13 Juli tar WestCoast Playground Festival plats med utställning, tävlingar, mat och en oslagbar atmosfär som avslutas med 2 internationella tävlingar inom Parkour-grenen "Freestyle" följt av Gala-middag med Year awards!

Som utställare och sponsor får du inte bara exponering för 1000-tals kunder på plats och miljontals följare online utan även tillgång till vårt Forum - fastighetsutveckling.

Var en del av eventet
som sponsor/utställare

bottom of page